logo helden inc

Bedankt, we gaan voor je aan de slag!

Wist je dat?

De manier waarop je een game benaderd eenveel invloed heeft op de invloed van gamen op gedrag. Er zijn hierin twee categorieën gamers te onderscheiden. 

Gamification
Gamification online

Twee soorten gamers

Categorie 1: Ik game wanneer het leven mij te veel wordt. Een game is een ontsnapping uit dedagelijkse sleur. Ik kan soms dagen achter elkaar gamen, want de games zijn voor mij een uitvluvcht naar een alternatieve werkelijkheid. 

Categorie 2: Ik vind het leuk om te gamen want je kunt er te-gekke skills mee leren. Wanneer ik game ben ik gefocussed op het beter worden in de game. Soms kost het me een week om door een level te komen. Dat is oke, want na de week ben ik trots op mijn prestatie. 

De invloed van games op hun leven