logo helden inc

Xim is verdwenen!

Een mooie jonge dame, een charmante vlogger en een geobsedeerde hacker. Verweven in een ontvoering en op zoek naar iemand die haar helpt, jij! Uit het niets maakt Xim het uit met Timo, nadat hun relatie juist een stap verder leek te komen. Timo begrijpt er niks van. Wanneer Xim ook nog eens dagen niks van haar laat horen weet hij: hier is iets niet pluis. Om uit te vinden wat er is gebeurd en of Xim te redden is, schakelt hij jullie hulp in. Help Timo om zijn vriendin terug te vinden!

Een mooie jonge dame, een charmante vlogger en een meedogenloze hacker. Verwoven in een ontvoering en op zoek naar iemand die ze helpt, jij! Uit het niets maakt Xim het uit met Timo, nadat hun relatie juist een stap verder leek te komen. Timo begrijpt er niks van. Wanneer Xim ook nog eens dagen niks van haar laat horen weet hij: hier is iets niet pluis. Om uit te vinden wat er is gebeurd en of Xim te redden is schakelt hij jullie hulp in. Help alsjeblieft Timo om zijn potentieel toekomstige vriendin terug te vinden…

Alleen haar ouders hebben wat van haar ontvangen

HELP MIJ XIM TE VINDEN!

ONLINE

Help mij in je eentje of met een groep tot 5 personen

€15,95 p.p.

Je betaald €15,95 p.p. voor het spelen van de game

60 MINUTEN

We moeten Xim snel vinden dus hebben maar een uur de tijd

Begeleider

Grote groepen (30+) krijgen digitaal begeleiding

Testimonials

5/5
Wij hebben Secrets in de City gedaan als bedrijfsuitje. Het spel zit erg goed in elkaar en een combinatie tussen een game en een verhaal. Wij hebben erg gelachen om de humoristische elementen van de game en het speelt weg als een detective. Zeker een aanrader om samen te spelen met je team.
Mirelda Verbeek
Office Manager

Waarom een escape Room digitaal spelen?

mometrix test prep zUDfUREDH1o unsplashkopie

Heb je zin om een leuk uitje te boeken en zoek je iets dat online gespeeld kan worden? Dan zijn wij er voor je. Of je je nou wil verplaatsen in een crimineel meesterbrein, een meedogenloze hacker, of een fakenews verspreider wil ontmaskeren, bij Helden Inc zorgen we voor een onvergetelijk avontuur. Stel je team samen, hou je telefoon en laptop in handbereik, zet je online meeting aan en los het mysterie op.

Help ons Xim redden

Toch liever een Escape Room op Maat?

Voor een goed gesprek

We nemen contact met je op voor het inplannen van
een online brainstorm!

Over Exp inc.

Exp Inc
Hendrik Figeeweg 1E
2031 BJ Haarlem 

023 – 20 780 19
info@expinc.io

Charlie Geel
charlie@expinc.io
Taam Geel
taam@expinc.io
Tara Geel
tara@expinc.io