Xim is verdwenen!

Een mooie jonge dame, een charmante vlogger en een geobsedeerde hacker. Verweven in een ontvoering en op zoek naar iemand die haar helpt, jij! Uit het niets maakt Xim het uit met Timo, nadat hun relatie juist een stap verder leek te komen. Timo begrijpt er niks van. Wanneer Xim ook nog eens dagen niks van haar laat horen weet hij: hier is iets niet pluis. Om uit te vinden wat er is gebeurd en of Xim te redden is, schakelt hij jullie hulp in. Help Timo om zijn vriendin terug te vinden!

Een mooie jonge dame, een charmante vlogger en een meedogenloze hacker. Verwoven in een ontvoering en op zoek naar iemand die ze helpt, jij! Uit het niets maakt Xim het uit met Timo, nadat hun relatie juist een stap verder leek te komen. Timo begrijpt er niks van. Wanneer Xim ook nog eens dagen niks van haar laat horen weet hij: hier is iets niet pluis. Om uit te vinden wat er is gebeurd en of Xim te redden is schakelt hij jullie hulp in. Help alsjeblieft Timo om zijn potentieel toekomstige vriendin terug te vinden…

Alleen haar ouders hebben wat van haar ontvangen

HELP MIJ XIM TE VINDEN!

ONLINE

Help mij in je eentje of met een groep tot 5 personen

€15,95 p.p.

Je betaald €15,95 p.p. voor het spelen van de game

60 MINUTEN

We moeten Xim snel vinden dus hebben maar een uur de tijd

Begeleider

Grote groepen (30+) krijgen digitaal begeleiding

Testimonials

5/5
Wij hebben Secrets in de City gedaan als bedrijfsuitje. Het spel zit erg goed in elkaar en een combinatie tussen een game en een verhaal. Wij hebben erg gelachen om de humoristische elementen van de game en het speelt weg als een detective. Zeker een aanrader om samen te spelen met je team.
Mirelda Verbeek
Office Manager