logo helden inc

Digitale Escape Room Maken

Wij maken voor jou een digitale escape room op maat

Online escape rooms speel je vanaf je computer, een tablet of je telefoon. Aan de hand van verschillende puzzels en opdrachten kom je steeds een stap verder in een verhaal. 

Escape box voor hotels

 Voor het spelen van een online escape room kun je kiezen tussen vaste onderwerpen. Maar je kunt hem ook laten maken door ons. Wij werken binnen 4 weken een verhaal uit dat volledig aansluit op jouw wensen en we maken spellen waarin de oplossing past bij jouw idee. 

Online escape rooms speel je vanaf je computer, een tablet of je telefoon. Aan de hand van verschillende puzzels en opdrachten kom je steeds een stap verder in een verhaal. Voor het spelen van een online escape room kun je kiezen tussen vaste onderwerpen. Maar je kunt hem ook laten maken door ons. Wij werken binnen 4 weken een verhaal uit dat volledig aansluit op jouw wensen en we maken spellen waarin de oplossing past bij jouw idee. 

Oké je hebt mijn interesse! Wat nu?

Heel simpel! Jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van de mate waarin je wil dat een escape room custom is. Je kunt daarbij kiezen voor Custom Light en Full Custom, dat leggen we even uit!

Custom Light

Focused girl and guy viewing contents of box while trying to get out of escape room stylized as underground shelter

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende losse modules. Rondom onze bestaande modules kunnen we in korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen! Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering.

 • Een verhaal gebaseerd op een van onze thema’s
 • De ervaring volledig in jouw stijl
 • Online begeleiding inbegrepen
 • Jij kiest de samenstelling van spellen

Full custom

Guy checking telephone set while trying to get out with friends of escape room stylized as underground shelter

Ons team bestaat uit schrijvers, psychologen en gamedevelopers. Speciaal voor jou bedenken zij hele ijzersterke online escape room volledig op maat. Ideaal voor een training, teambuilding of presentatie. 

 • Alles volledig op maat
 • Altijd een goed verhaal
 • Mogelijk met aansluitende training
 • Mogelijk om hem commercieel in te zetten

Je kunt gelijk vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan we daarna samen onderstaande stappen doorlopen.

Oké je hebt mijn interesse! Wat nu?

Wil je een escape room met bestaand thema kopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Voor een escape room op maat, of het nou custom light is of full custom. Dan loop je de onderstaande stappen door. 

Wij maken al sinds 2016 mobiele escape rooms. We hebben dan ook een aantal prachtige thema’s staan en die kunnen we opnieuw bouwen speciaal voor jouw. Deze escape rooms zijn op- en afbreekbaar. Dus je kunt ze gemakkelijk opbergen

 • Geteste en leuke spellen
 • Perfect commercieel inzetbaar
 • Mobiel
 • Mogelijk met leasecontract

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende losse modules. Rondom onze bestaande modules kunnen we in korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen! Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering.

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende los van elkaar staande modules. We kunnen dus binnen korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen rondom bestaande modules. Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering

 • Een verhaal naar jouw wensen
 • De ervaring volledig in jouw stijl
 • Acteur of trainer inbegrepen
 • Jij kiest de samenstelling van spellen

Ons team bestaat uit schrijvers, psychologen en gamedevelopers. Speciaal voor jou bedenken zij hele ijzersterke online escape room volledig op maat. Ideaal voor een training, teambuilding of presentatie. 

Ons team bestaat uit ingenieurs, psychologen en gamedevelopers. We kunnen dus hele slimme  en innovatieve oplossingen bedenken voor een escape room volledig op maat. En het allermooiste is, onze producten zijn altijd makkelijk schaalbaar. 

 • Alles volledig op maat
 • Kies tussen met en zonder electronica
 • Altijd duurzame materialen
 • Mogelijk met leasecontract

Een Online Escape Room inzetten

Teambuilding

Perfect in te zetten voor teambuilding.

Uitje

Een unieke uitje in een thema naar keus.

Training

In te zetten voor leren en ontwikkelen.

Onboarding

Een leuke onboarding activiteit, ook mogelijk op locatie.

10.000 uur gamen

Voor hun 21e levensjaar heeft een groot deel van de Nederlandse bevolking de welbefaamde 10.000 uur besteed aan gamen. Even ter vergelijking, op de basis en middelbare school zitten dezelfde mensen gemiddeld 10.084 uur. Games zijn dus even belangrijk geweest in onze ontwikkeling als school. Daarom nemen wij bij Helden Inc. games bloedserieus. Want wij geloven dat games de toekomst zijn ven leren en ontwikkelen.

Stel je vraag, wij helpen je graag.

Digitale Escape Room

"*" indicates required fields

Naam*

Testimonials

5/5

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.