logo helden inc

Escape Room op Locatie Maken

Waarom een escape room op locatie maken?

Na een zoom sessie maken we binnen 4 weken een mobiele escape room, volledig in jouw thema. 

Play Video

Wil je een escape room spelen bij jou op locatie? Bijvoorbeeld tijdens een evenement of als onderdeel van een training? Neem dan contact met ons op. 

Wil je een escape room spelen bij jou op locatie? Bijvoorbeeld tijdens een evenement of als onderdeel van een training? Wil je ook dat er een specifiek thema of onderwerp wordt behandeld in de escape room? dan moet je kiezen voor een escape room op locatie. Aan de hand van jouw onderwerp werken we dan na één zoomsessie een concept uit voor een escape room. Wij hebben vervolgens allemaal innovatieve tools om een makkelijk op- en afbreekbare escape room bij jou op locatie te maken. 

Play Video

Waarom een escape room op locatie maken?

Wil je een escape room spelen bij jou op locatie? Bijvoorbeeld tijdens een evenement of als onderdeel van een training? Wil je ook dat er een specifiek thema of onderwerp wordt behandeld in de escape room? Dan moet je kiezen voor een escape room op locatie. Aan de hand van jouw onderwerp werken we al na één zoom-sessie een concept uit voor een escape room. Wij hebben vervolgens allemaal innovatieve tools om een makkelijk op te bouwen en afbreekbare escape room bij jou op locatie te maken. 

Oké je hebt mijn interesse! Wat nu?

Heel simpel! Jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van de mate waarin je wil dat een escape room custom is. Je kunt daarbij kiezen voor Custom Light en Full Custom, dat leggen we even uit!

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende losse modules. Rondom onze bestaande modules kunnen we in korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen! Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering.

Ons team bestaat uit ingenieurs, psychologen en gamedevelopers. Speciaal voor jou bedenken zij hele slimme en innovatieve oplossingen voor een escape room volledig op maat. Ideaal voor een training, procesimplementatie of ontwikkelvraagstuk. 

Je kunt gelijk vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan we daarna samen onderstaande stappen doorlopen.

Oké je hebt mijn interesse! Wat nu?

Wil je een escape room met bestaand thema kopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Voor een escape room op maat, of het nou custom light is of full custom. Dan loop je de onderstaande stappen door. 

Wij maken al sinds 2016 mobiele escape rooms. We hebben dan ook een aantal prachtige thema’s staan en die kunnen we opnieuw bouwen speciaal voor jouw. Deze escape rooms zijn op- en afbreekbaar. Dus je kunt ze gemakkelijk opbergen

Wij maken al sinds 2016 mobiele escape rooms. We hebben dan ook een aantal prachtige thema’s staan en die kunnen we opnieuw bouwen speciaal voor jouw. Deze escape rooms zijn op- en afbreekbaar. Dus je kunt ze gemakkelijk opbergen

 • Geteste en leuke spellen
 • Perfect commercieel inzetbaar
 • Mobiel
 • Mogelijk met leasecontract

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende los van elkaar staande modules. We kunnen dus binnen korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen rondom bestaande modules. Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering

Al onze inventieve escape rooms bestaan uit verschillende los van elkaar staande modules. We kunnen dus binnen korte tijd een nieuw verhaal ontwerpen rondom bestaande modules. Perfect voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of productlancering

 • Een verhaal naar jouw wensen
 • De ervaring volledig in jouw stijl
 • Acteur of trainer inbegrepen
 • Jij kiest de samenstelling van spellen

Ons team bestaat uit ingenieurs, psychologen en gamedevelopers. We kunnen dus hele slimme  en innovatieve oplossingen bedenken voor een escape room volledig op maat. En het allermooiste is, onze producten zijn altijd makkelijk schaalbaar. 

Ons team bestaat uit ingenieurs, psychologen en gamedevelopers. We kunnen dus hele slimme  en innovatieve oplossingen bedenken voor een escape room volledig op maat. En het allermooiste is, onze producten zijn altijd makkelijk schaalbaar. 

 • Alles volledig op maat
 • Kies tussen met en zonder electronica
 • Altijd duurzame materialen
 • Mogelijk met leasecontract

Een Mobiele Escape Room inzetten

teambuilding

De Escape Rooms worden het snelst uitgespeeld wanneer een team goed samenwerkt!

evenement

Een Mobiele Escape Room is zo'n item op je evenement dat iedereen gedaan wil en moet hebben!

training

Wissel een Mobiele Escape Room en een trainer af om informatie spelenderwijs over te brengen!

assessment

Onder stress komt de ware aard van mensen boven. Test potentiële werknemers en kijk mee!

Ik ben een code kwijt, kun jij hem vinden?

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Mobiele Escape Room Maken

"*" indicates required fields

Naam*

Testimonials

5/5

Testimonials

5/5

Veerkracht door Escape Rooms

Er is een magische formule voor veerkracht bestaande uit 3 elementen: positieve emoties, hulp van je omgeving en stress gerelateerde groei. Dit zijn drie elementen die je direct terug vindt in Escape Rooms. Het is daarom belangrijk de theorie achter gamification serieus te nemen, want veerkracht door gamification kan een perfecte formule zijn voor duurzame inzetbaarheid. 

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.