Een escape room geheel op maat

Play Video

Wat is een escape room op maat?

Heel simpel! Dat is een online escape room, een mobiele escape room, een puzzelbox of een citygame, maar dan van A tot Z speciaal voor jou gemaakt. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Een Escape Room op maat laten maken

Wij maken voor jou een online escape room, mobiele escape room, escape box of  citygame volledig op maat. 

Play Video

Geschikt voor een uniek teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel simpel! Jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van het soort escape room dat je wil maken. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten. 

Een escape room die voor een of een aantal dagen op iedere gewenste locatie opgezet kan worden. 

Een online escape room met toffe puzzels, film, virtual reality en online minigames. 

Eigenlijk gewoon een escaperoom maar dan omgedraaid. In plaats van uitbreken moet je inbreken. 

Een spel dat op basis van je locatie in onze app gespeeld wordt. Ideaal als je een escape game wil spelen in de open lucht of stad. 

 

Je kunt gelijk vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan we daarna samen onderstaande stappen doorlopen.

Welke Escape Rooms kunnen wij op maat maken?

Binnen 4 weken is er dan een escape room ontwikkeld die op elke locatie kan worden opgezet. 

Vrijblijvende Prijsindicatie

Samen met ons creatieve team beslis je het verhaal van de escape room en de informatie die de spelers moeten ontrafelen. Binnen 4 weken is er dan een escape room ontwikkeld die op elke locatie kan worden opgezet. 

Wij ontlasten jou zoveel mogelijk en maken van een online escape room. Geschikt voor internationale gezelschappen, voor thuiswerkers of als e-learning.

Vrijblijvende Prijsindicatie

Voor internationale gezelschappen, voor thuiswerkers of als e-learning is het maken van een online escape room ideaal. Wij ontlasten jou zoveel mogelijk en maken na twee zoom sessies binnen een maand een online escape room. 

Puzzelboxen zijn breed inzetbaar als onboarding, assessment, training of entertainment. In twee maanden werken we van idee naar een schaalbaar product. 

Vrijblijvende Prijsindicatie

Onze puzzelboxen zijn toch wel ons paradepaardje. In twee maanden werken we van idee naar product. Je kunt de puzzelbox gebruiken als onboarding, assessment maar ook om zelf commercieel in te zetten. 

Wij maken een citygame voor jou op maat. Waar je ook wil, te spelen wanneer je ook wil. Gewoon met je eigen telefoon.

Vrijblijvende Prijsindicatie

Wist je dat je een citygame niet alleen buiten hoeft te spelen? Het kan ook binnen op een school of in een ziekenhuis. Wij maken een citygame voor jou op maat. Waar je ook wil, te spelen wanneer je ook wil. Gewoon met je eigen telefoon. 

Ze gingen je voor!

Ben je benieuwd voor wie wij allemaal een escape room op maat hebben gemaakt?

In welk vak vind je de juiste sleutel?

Vul het antwoord hieronder in en let op! Je kunt het vergrootglas verslepen.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Royal HaskoningDHV
Een VR/AR escape game voor team meetings.
Provincie Noord-Brabant
Een bewustwordingscampagne rondom duurzaamheid.
Dierenbescherming
De game voor de vrijwilligers van de Dierenbescherming als introductie van hun nieuwe beleidsplan.
Jumbo Supermarkten
Een interactieve assessment voor potentiële nieuwe leidinggevenden.
Previous slide
Next slide

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.