logo helden inc

Een Escape Room voor Grote Groepen?

Een Escape Room Boeken voor Grote Groepen?

Puzzelbox

Escape room voor grote groepen

Laten we voor we beginnen even eeniets recht zetten. Een escape room is absoluut niet altijd een kamer waar je met 6 personen uit moet ontsnappen. Wanneer je met een grote groep een escape room wil spelen kun je er ook voor kiezen om in te breken in een escape box. Of een mysterie te ontrafelen met een puzzeltocht. Wat je ook kiest, een ding is zeker. Bij ons staat het verhaal voorop, dus als jij van Netflix houdt, dan hou je van ons. 😉

Wat zijn de mogelijkheden?

James Bond Escape Room box

Toen Miss Moneypenny de donkere, koude kamer binnenliep, voelde ze een huiveringwekkende leegte. Er klopte iets niet. Er ontbrak een belangrijke aanwezigheid. Terwijl ze de redelijk goed ingerichte kamer bekeek, wierp ze een blik op de bar. Daar was het. Een vers ingeschonken martini, geroerd en onaangeraakt. ‘Dat is vreemd’, dacht Moneypenny. Hij zou zo’n goede martini toch nooit laten liggen? Toen ze naar de keukenbar liep, lag daar een eigenaardige brief. Terwijl haar maag wegzakte, wist ze dat dit maar één ding kon betekenen. Hij was weg… James Bond was weg…

Meer weten?

Een escape box kost €22,50 per speler + €175,- voor halen, brengen en een spelbegeleider. Vraag naar korting voor groepen boven de 50 man. 

Vrijblijvend reserveren

 

Depositphotos 283087664 1080p high

De verdwenen CEO

De CEO is verdwenen! En dat terwijl de CEO met een hart van goud er eigenhandig voor heeft gezorgd dat de gehele organisatie door de zware corona tijden is gekomen. Iedereen maakt zich nu natuurlijk grote zorgen. We hebben jullie hulp hard nodig om de geliefde directeur weer terug te vinden!

Een escape box kost €22,50 per speler + €175,- voor halen, brengen en een spelbegeleider. Vraag naar korting voor groepen boven de 50 man. 

Vrijblijvend reserveren

Depositphotos 377318650 1080p high 1

SPACESHIP EARTH

Spaceship Earth is een gesloten systeem waarin alles met elkaar samenhangt. Net zoals bij jouw auto. Maar de recente APK heeft laten zien dat de toerenteller van het Spaceship voortduderend in het rood staat, we al veels te lang met een kapotte koplamp vliegen, en het hele systeem oververhit is. Tijd om een oplossing te vinden voor ons ruimteschip!

Een escape box kost €22,50 per speler + €175,- voor halen, brengen en een spelbegeleider. Vraag naar korting voor groepen boven de 50 man. 

Vrijblijvend reserveren

Puzzelbox

Wil jij je eigen puzzelbox bij jou op locatie op de plank hebben liggen? Bijvoorbeeld omdat je nieuwe medewerkers wil onboarden met een spelletje? Of omdat je met je klanten wat leuks wil doen? Misschien ben je een horeca gelegenheid en wil je graag jouw gasten een unieke ervaring bieden? Of geef je vaak training en wil je een toffe game om het onderwerp spelenderwijs aan te kaarten? Dan kun je bij ons een puzzelbox op maat laten maken, inclusief jouw logo en volledig naar jouw wens.

Meer weten? 

Soorten escape rooms voor grote groepen

op locatie

online

op maat

Een Escape Room voor grote groepen inzetten

Teambuilding

Perfect in te zetten voor teambuilding.

Uitje

Een unieke uitje in een thema naar keus.

Training

In te zetten voor leren en ontwikkelen.

Onboarding

Een leuke onboarding activiteit, ook mogelijk op locatie.

Royal HaskoningDHV
Een VR/AR escape game voor team meetings.
Provincie Noord-Brabant
Een bewustwordingscampagne rondom duurzaamheid.
Dierenbescherming
De game voor de vrijwilligers van de Dierenbescherming als introductie van hun nieuwe beleidsplan.
Jumbo Supermarkten
Een interactieve assessment voor potentiële nieuwe leidinggevenden.
Previous slide
Next slide

10.000 uur gamen

Voor hun 21e levensjaar heeft een groot deel van de Nederlandse bevolking de welbefaamde 10.000 uur besteed aan gamen. Even ter vergelijking, op de basis en middelbare school zitten dezelfde mensen gemiddeld 10.084 uur. Games zijn dus even belangrijk geweest in onze ontwikkeling als school. Daarom nemen wij bij Helden Inc. games bloedserieus. Want wij geloven dat games de toekomst zijn ven leren en ontwikkelen.

Een vrijblijvende prijsindicatie

Testimonials

5/5

Testimonials

5/5

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.