logo helden inc

Escape room games als teambuilding

Uiteraard bij jou op locatie, wel zo makkelijk.

Escape room games als teambuilding

Uiteraard bij jou op locatie, wel zo makkelijk.

We hebben verschillende soorten escape games beschikbaar, voor ieder wat wils. Ga je het liefst met al je collega’s tegelijkertijd de strijd aan? Kies dan onze escape box! Wil je liever écht het escape room gevoel bij jou op kantoor? Dan past onze escape room perfect bij jou!

Escape box:

Welkom bij de ultieme teamervaring!

line yellow

De escape box is onze meest geboekte activiteit en perfect als teambuilding met grote groepen. Met de escape box delen we jullie groep op in teams van 4-6 personen, die allemaal tegelijkertijd de strijd met elkaar aangaan! Ieder team krijgt een escape box voor hun neus en aan hen de taak deze zo snel mogelijk tot op de bodem te ontrafelen.

Escape Games voor Grote Groepen

"*" indicates required fields

Naam*
Wanneer wil je spelen?*

Met wie hebben wij games ontwikkeld?

line yellow
escp rm hldn

Escape room:

Zin om iets onvergetelijks op kantoor te regelen?

line yellow

Doe jij er graag een schepje bovenaan en wil je iets organiseren op kantoor wat niet snel vergeten wordt? Kies dan onze escape room! Onze mobiele escape room kan op elke gewenste locatie worden op- en afgebouwd. De escape room is volledig modulair en bestaat uit licht met spectaculaire effecten, geluid, decorstukken, rookmachines (als de brandalarmen op kantoor voor een dagje uitgeschakeld kunnen worden), compleet inclusief acteur!