logo helden inc

Bedrijfsuitje op Maat: Escape Room

Een escape room op maat als bedrijfsuitje

Wil jij een snelle, simpel, spotgoedkoop bedrijfsuitje voor je kleine team? Dan ben je hier op de verkeerde plek. Want mensen die een escape room op maat laten bouwen doen dat omdat ze nét dat stapje extra lopen, nét even wat origineler willen zijn en nét wat creatievere bedrijfsuitjes bedenken. Dat is waarschijnlijk waarom jij ook op deze pagina bent gekomen. Wij leggen je dan meteen even uit hoe dat zit: een escape room op maat!

Wil jij een snelle, simpel, spotgoedkoop bedrijfsuitje voor je kleine team? Dan ben je hier op de verkeerde plek. Want mensen die een escape room op maat laten bouwen doen dat omdat ze nét dat stapje extra lopen, nét even wat origineler willen zijn en nét wat creatievere bedrijfsuitjes bedenken. Dat is waarschijnlijk waarom jij ook op deze pagina bent gekomen. Wij leggen je dan meteen even uit hoe dat zit: een escape room op maat!

Soorten escape rooms op maat

Voor het ontwerpen van jouw super originele bedrijfsuitje heb je drie smaken. Online, perfect voor remote bedrijfsuitjes, bijvoorbeeld voor internationale gezelschappen of thuiswerkende teams. Of op locatie. Overal in de Benelux op te zetten. Of outdoor, voor de teams die lekker actief willen puzzelen in de buitenlucht. Wat je ook kiest, je kunt binnen 30 dagen spelen!

online

op locatie

Outdoor (geogame)

Volledig rondom jouw eigen verhaal

We starten met een brainstorm. Jij, een van onze storytellers, en een gamedesigner. Jij verteld, wij luisteren en stellen slimme, en oerdomme vragen. Afhankelijk van de lading van je verhaal doen we dat eenmalig een uurtje, of komen we een paar keer bij elkaar terug. Er ontstaat dan een verhaal rondom bijvoorbeeld:

Teambuilding

Een verhaal over de succesmomenten en moeilijkere momenten van je team.

Uitje

Een hilarisch verhaal over nonsens voor een goede traan en lach.

Training

Een verhaal met belangrijke onderwerpen, waar je wat van leert.

Onboarding

Een verhaal over je bedrijf voor het verwelkomen van nieuwe werknemers.

Royal HaskoningDHV
Een VR/AR escape game voor team meetings.
Provincie Noord-Brabant
Een bewustwordingscampagne rondom duurzaamheid.
Dierenbescherming
De game voor de vrijwilligers van de Dierenbescherming als introductie van hun nieuwe beleidsplan.
Jumbo Supermarkten
Een interactieve assessment voor potentiële nieuwe leidinggevenden.
Previous slide
Next slide

10.000 uur gamen

Voor hun 21e levensjaar heeft een groot deel van de Nederlandse bevolking de welbefaamde 10.000 uur besteed aan gamen. Even ter vergelijking, op de basis en middelbare school zitten dezelfde mensen gemiddeld 10.084 uur. Games zijn dus even belangrijk geweest in onze ontwikkeling als school. Daarom nemen wij bij Helden Inc. games bloedserieus. Want wij geloven dat games de toekomst zijn ven leren en ontwikkelen.

Een vrijblijvende prijsindicatie

Testimonials

5/5

Testimonials

5/5

De voordelen van een Bedrijfsuitje op Maat

Escape Box Maken
  • Dat is natuurlijk vanzelfsprekend vet!
  • Te spelen door grote groepen mensen tegelijk 
  • Zowel online te spelen als op locatie en buiten
  • Goede ondersteuning door ons team
  • We kunnen je hele event uit handen nemen
  • Creëer een buzz door je hele organisatie

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.