logo helden inc

Escape Box Maken

escape box maken

Waarom een escape box maken?

Wil jij een escape room op kantoor of heb je een evenementenbureau en wil je graag een escape room aan je klanten aanbieden? Maar heb je geen ruimte voor een volledige escape room of wil je grote groepen tegelijkertijd laten spelen? Dan is onze escape box de ideale oplossing! Een escape box is een escape room maar dan omgedraaid: in plaats van te ontsnappen breek je ergens in door verschillende inventieve slotsystemen te kraken. 

Waarom een escape box maken?

Geen ruimte of tijd voor een mobiele escape room? Dan kun je een escape box laten maken.

Puzzelbox

Een escape box is een escape room maar dan omgedraaid. In plaats van ontsnappen breek je in door verschillende inventieve slotsystemen te kraken. 

Wil jij een escape room op kantoor of heb je een evenementenbureau en wil je graag  een escape room aan je klanten aanbieden? Maar je hebt geen zin om een mobiele room op en af te bouwen en je hebt geen ruimte om een volledige escape room te laten maken. Dan is de escape box de ideale oplossing. Een escape box is een escape room maar dan omgedraaid. In plaats van ontsnappen breek je in door verschillende inventieve slotsystemen te kraken. 

Oké leuk! maar hoe gaat dat in zijn werk?

Heel simpel! Jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van de mate waarin je wil dat een escape box custom is. Je kunt daarbij kiezen uit een bestaande box, Custom Light en Full Custom, dat leggen we even uit!

Wen bestaande box, bestaande spelletjes, jouw logo en je eigen verhaal

Een escape box gemaakt naar jouw wensen en voor jouw doel.

Een escape box gericht op leren en ontwikkelen of trainen. 

Wil je een bestaande escape box met jouw logo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en regelen we het zo snel mogelijk. Toch liever iets op maat? Dan doorlopen we na het eerste contact samen onderstaande stappen waarmee wij een mooi product garanderen. 

Oké leuk! maar hoe gaat dat zijn werk?

Heel simpel! jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van de mate waarin je wil dat een escape box custom is. Je kunt daarbij kiezen voor Cutom Light en Full custom, dat legen we even uit!

Heel simpel! jij geeft de orders en wij voeren ze uit. Dat start met het kiezen van de mate waarin je wil dat een escape box custom is. Je kunt daarbij kiezen voor Cutom Light en Full custom, dat legen we even uit!

Wen bestaande box, bestaande spelletjes, jouw logo en je eigen verhaal

Je vind het wel leuk om een eigen custom box te hebben met jouw logo. Maar al die poespas rondom het maken van games en vormgeving sla je liever open. Dus voor jou: een bestaande box, bestaande spelletjes, jouw logo. 

 • Vandaag bestellen, volgende week spelen
 • Geteste leuke spellen
 • Perfect commercieel inzetbaar
 • Mogelijk met leasecontract

Een escape box gemaakt naar jouw wensen en voor jouw doel.

Het maken van duurzame, schaalbare en inventieve escape boxen is ons werk, we hebben dus ook al een paar modellen liggen. Bij custom light gebruiken we een van die modellen en passen we hem aan naar jouw wensen. Dat betekent: 

 • Een verhaal naar jouw wensen
 • Je logo op de escape box
 • Jij kiest de samenstelling van spellen
 • Mogelijk met leasecontract

Een escape box gericht op leren en ontwikkelen of trainen. 

Ons team bestaat uit ingenieurs, psychologen en gamedevelopers. We kunnen dus hele slimme  en innovatieve oplossingen bedenken voor een escape box volledig op maat. En het allermooiste is, onze producten zijn altijd makkelijk schaalbaar. 

 • Alles volledig op maat
 • Kies tussen met en zonder electronica
 • Altijd duurzame materialen
 • Mogelijk met leasecontract

Hoe kun je vervolgens jouw escape box inzetten?

eigenaarschap

Wanneer de box gemaakt is, ben jij de eigenaar en kun je ermee doen wat je wil.

Teambuilding

Een escape box is de ideale oplossing voor teambuilding activiteiten met grote groepen.

Serious gaming

Zet de box in als serious game tijdens een training, onboarding of assessment.

commercieel

Je kunt je box commercieel inzetten. Hulp bij nodig? Wij helpen je op weg.

Wat is de kortste route voor de marsmannetjes naar de raket?

Vul het antwoord hieronder in.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Escape Room op Maat

"*" indicates required fields

Naam*

Testimonials

5/5

Testimonials

5/5

Games helpen bij het aangaan van zware uitdagingen

Het is wetenschappelijk bewezen dat games ons in staat stellen om  zware uitdagingen aan te gaan. Met games benaderen we een uitdaging met meer creativiteit meer volharding, meer optimisme en we zijn sneller geneigd hulp te vragen van anderen. Door game elementen toe te passen in een non-game context kun je de positieve eigenschappen van games toepassen op reële uitdagingen. 

Veelgestelde vragen

Bij Helden Inc. hebben we escape rooms op locatie zowel als escape box als mobiele kamervullende escape room. Je kunt bij ons ook een escape box maken of een escape room maken. We hebben een escape room voor grote groepen of een escape room als bedrijfsuitje als laatste hebben we online escape rooms en kunnen we online escape rooms maken

Wij hanteren een vuistregel voor de escape rooms op locatie van 3 vierkante meter per speler. Wil je zeker weten dat jouw ruimte geschikt is? Stuur ons dan gewoon even de maten op van jouw gewenste locatie en een foto. Dan laten we je dat binnen een dag weten.

Je kiest eerst voor een bestaand thema voor de escape room op locatie of je kiest voor een escape room op maat. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we of je ruimtes hebt die geschikt zijn om de escape room in te spelen. Vervolgens komen we een dag voor de activiteit of de ochtend van de activiteit opbouwen. Gemiddeld gezien duurt het opbouwen tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de escape room. Er is altijd een medewerker van Helden Inc. aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na de activiteit ruimen wij netjes weer op en zorgen we ervoor dat het net lijkt alsof we er nooit zijn geweest. 

Jazeker, doordat onze escape rooms modulair zijn kunnen we de taal gemakkelijk aanpassen. Alhoewel we bij het omzetten naar Russisch wel een tolk nodig hebben. In onze organisatie zitten momenteel Engels en Frans sprekende medewerkers. Dus dat is allemaal geen probleem. 

Wij hebben een gamedesigner die vol toewijding en met volledige focus elke dag nieuwe spellen verzint. We hebben dus een heel scala aan supertoffe, leerzame, interessante, moeilijke en makkelijke puzzels. Veel puzzels zijn ook elektronisch en reageren door middel van sensoren op de handelingen van de speler, en andere puzzels zijn weer digitaal. Bij elke puzzel is het ons doel om jou te verassen!

Een escape room op locatie is een escape room die op elke gewenste locatie kan worden op- en afgebouwd. Onze escape rooms zijn volledig modulair en bestaan uit licht met spectaculaire lichteffecten, geluid, decorstukken en een acteur of actrice. Ook zijn onze escape rooms op locatie te spelen door groepen tot 50 personen tegelijk, en tot 8 keer op een dag te spelen. Perfect dus voor evenementen en bedrijfsfeesten maar zeker ook voor een training of assessment.

Een escape box is een kist waar je door middel van een verhaal en verschillende inventieve mechanische puzzels in moet zien te komen. Samen met een groep van 2 tot 5 personen ga je aan de slag. Een escape box is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, ook voor grote groepen! In kleine teams speel je tegen elkaar met meer dan 100 mensen tegelijk. 

Online escape rooms zijn razend populair geworden in de laatste jaren. Je kunt ze spelen met je team en vanaf elke mogelijke locatie. En bij een goed ontwerp beleef je net zoals bij een fysieke escape room een unieke ervaring! Online escape rooms zijn een ideale coronaproof activiteit met collega’s, als teamuitje, of voor een teambuilding op afstand.

Jazeker! Wij kunnen een online escape room, een mobiele escape room, een escape box of een citygame, van A tot Z speciaal voor jou maken. In een eerste Zoom meeting bespreken we al jouw wensen en waar de game over moet gaan. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag: we maken een verhaal, custom spellen en eventueel een leervraag in jouw thema, en natuurlijk volledig in jouw huisstijl. Ideaal voor een bijzonder teamuitje, een training, onboarding of een assessment. 

Onze specialiteit is leren via een escape room. Daar zijn wij de allerbeste in. Om het leerrendement te vergroten leveren we trainers bij onze escape rooms. Deze kunnen voor, tijdens en na de escape room garanderen dat spelers met de gewenste leervraag aan de gang gaan.