Criminal Mastermind

Een online live escape room

Samenkomen kan nu een uitdaging zijn, maar leuke manieren vinden om interactief spelletjes te spelen, samenkomen met vrienden en collega’s is nog altijd goed te doen. Speel bijvoorbeeld Criminal Mastermind. Een toffe game waarbij je onder begeleiding van een geheim agent een crimineel opspoort.

Speel de digitale escape game: Criminal Mastermind

Vanuit een speciale eenheid van Europol ga je als speler de meest spectaculaire kunstrover in de geschiedenis van de misdaad onderzoeken. De Criminal Mastermind noemt zichzelf “De Wolf”. Hij is op zoek naar de meest waardevolle kunstschatten in Europa. Zijn kunstroven zijn tot in het kleinste detail gepland en hij laat nooit sporen achter, behalve als hij daar bewust voor kiest. Met een onheilspellend doosje heeft hij Europol uitgedaagd tot een spelletje kat en muis. Deze doos samen met een ansichtkaart lijken de verblijfplaats van De Wolf te verhullen. Jij neemt met de speciale eenheid X7 WOLF BRAVO het onderzoek op je in een ongekende achtervolging door heel Europa.

Escape Room Spellen

ONLINE

Jaag op De Wolf in je eentje of met een groep t/m 5 personen

€15,95 p.p.

Betaal €15,95 p.p. voor het spelen van de game

1,5 UUR

Je hebt 1,5 uur de tijd om het mysterie op te lossen

Begeleider

Grote groepen (30+) krijgen digitaal begeleiding

Ontmoet de Wolf

zoomfoto.olof

Waarom een escape Room digitaal spelen?

Heb je zin om een leuk uitje te boeken en zoek je iets dat online gespeeld kan worden? Dan zijn wij er voor je. Of je je nou wil verplaatsen in een crimineel meesterbrein, een meedogenloze hacker, of een fakenews verspreider wil ontmaskeren, bij Helden Inc zorgen we voor een onvergetelijk avontuur. Stel je team samen, hou je telefoon en laptop in handbereik, zet je online meeting aan en los het mysterie op.

Testimonials

5/5

Vrijblijvende offerte

Toch liever een Escape Room op Maat?

Voor een goed gesprek

We nemen contact met je op voor het inplannen van
een online brainstorm!

Over Exp inc.

Exp Inc
Hendrik Figeeweg 1E
2031 BJ Haarlem 

023 – 20 780 19
info@expinc.io

charlie@expinc.io
taam@expinc.io
tara@expinc.io