logo helden inc

Bedankt, we gaan voor je aan de slag!

Wist je dat?

De manier waarop je een game benaderd eenveel invloed heeft op de invloed van gamen op gedrag. Er zijn hierin twee categorieën gamers te onderscheiden. 

Gamification
Gamification online

Twee soorten gamers

Categorie 1: Ik game wanneer het leven mij te veel wordt. Een game is een ontsnapping uit dedagelijkse sleur. Ik kan soms dagen achter elkaar gamen, want de games zijn voor mij een uitvluvcht naar een alternatieve werkelijkheid. 

Categorie 2: Ik vind het leuk om te gamen want je kunt er te-gekke skills mee leren. Wanneer ik game ben ik gefocussed op het beter worden in de game. Soms kost het me een week om door een level te komen. Dat is oke, want na de week ben ik trots op mijn prestatie. 

De invloed van games op hun leven

Categorie 1: Gamen helpt je niet maar is een uitvlucht. Dit type gamer ontwikkeld snel een verslaving voor games. Het is niet gezond om je in je kamer op te sluiten en dagenlang te ontsnappen aan de realiteit

Categorie 2: Deze gamer leert doorzetten, volharding en veerkracht door middel van games. De gamer ziet dat je kunt slagen bij het aangaan van een activiteit als je maar niet oplost. De game is voor deze speler een perfecte ontwikkel of verandertool. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw bedrijf?

Stel je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bel/Mail Direct

Exp Inc
Hendrik Figeeweg 1E
2031 BJ Haarlem 

023 – 20 780 19
info@expinc.io

Charlie Geel
charlie@expinc.io
Taam Geel
taam@expinc.io
Tara Geel
tara@expinc.io